KUŞBURNU YAĞININ FAYDALARI

03.08.2016

331 Kişi Okumuş

0 Yorum

KUŞBURNU YAĞININ FAYDALARI

kuşburnu yağı kuşburnu çiçeklerinden elde edilen bir yağdır.kozmetik dünyasında da çok önemli bir yeri vardır.kozmetik yağı içerisinde omega 6, omega 3, A vitamini, retinol bulunur.Kuşburnu Yağının Cilde Faydaları Nelerdir?\r\n

    \r\n

  • kozmetik yağı yaşlılarda oluşan ince çizgileri ve kırışıklıkları engeller .
  • \r\n

  • kuşburnu yağında bol bol E vitamini bulunur E vitamin olduğu için vücudumuza gereken nemi sağlar.
  • \r\n

  • aldığınız normal bir kremin içerisine kuşburnu yağını eklerseniz güzünüz daha genç kalır.
  • \r\n

  • cilde sürdüğünüz andan itibaren direk etkisini gösterir cildiniz tekrar canlanır.
  • \r\n

  • cilt üzerinde bulunan hücreleri harekette geçirir.
  • \r\n

  • cilde kuşburnu yağı sürerseniz  birde kış ayı ise vücudunuz soğuktan  etkilenmez cilt kuramaz .
  • \r\n

\r\n Kuşburnu Yağı Nasıl Kullanılır?\r\n

    \r\n

  • günde 1 kez kuşburnu yağını uygulamanız yeterli olacaktır.
  • \r\n

  • kuşburnu yağı cildiniz in her yerine uygulana bilir ör bacak el vb.
  • \r\n

  • kuşburnu yağı mesaj ve güzellik merkezlerinde uygulana bir kremdir .
  • \r\n

  • kuşburnu yağını makyajdan önce yapılırsa onun üstüne makyaj yapılırsa makyaj tüm gün üzerinizde kalır ve kuşburunu yağı cilde parlaklık verir
  • \r\n

\r\n     

Yorum Yap
İlgili Terimler :

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

%d blogcu bunu beğendi: